Cârciumarii de la munte au început să taie porcii. Turiștii se înghesuie la șorici
Your browser doesn't support HTML5 video.
Au urmat carnea prăjită în untură la foc de lemne și țuica fiartă, numai bună să alunge frigul.
Acoperit cu fân, porcul a fost pârlit încetișor, după care cei din public au fost poftiți să se înfrupte din șorici.
Reporter: "Care e cea mai bună parte?” Turist: ”De pe fund, normal, fundul e cel mai moale și mai fraged, muști mai ușor din el".
Alături, s-au rumenit jumări, de-ți lăsa gura apă, dar și vestita pomană a porcului. Ca să iasă perfectă trebuie să stea pe foc măcar 45 de minute - spun bucătăresele cu experiență.
Bucătăreasă: "După aceea punem condimentele, cârnat, la sfârșit usturoiul și apoi mămăliga" .
Până una alta, pe mese au tronat platouri cu tot soiul de minunății.
Cei care au băut și țuică fiartă s-au prins imediat în hore. Stau mărturie fotografiile de pe Facebook.
CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!
Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!
Sursa: Pro TV
Dată publicare: 09-12-2018 17:46