Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Campanie inedită în Arad. 50 de oglinzi uriaşe se afla în aceste zile pe străzile oraşului

Your browser doesn't support HTML5 video.

50 de oglinzi uriaşe se afla în aceste zile pe străzile Aradului. Fac parte dintr-o campanie inedită, care îşi propune să promoveze mai bine frumuseţile oraşului.

Oglinzile sunt pentru selfieuri, iar cei care au gândit campania, spun că atunci când trecătorii se vor poza în ele, în spate lor se vor vedea automat şi imagini din oraş.

Oglinzile au fost amplasate pe străzile din oraş astfel încât să reflecte cele mai importante clădiri sau obiective.

"Aceste oglinzi mă fac atentă la clădirea care se afla în spatele meu în momentul în care le privesc şi asta m-a făcut să mă gândesc că noi suntem călători prin oraşul ăsta, dar mergem cu capul în jos nu în sus şi avem ce admira. Poate şi oglinzile astea ne ajută să le vedem cu adevărat", spune o doamna.

Iniţiatorii campaniei spera că, în scurt timp, mii de poze cu cele mai frumoase locuri din Arad să fie încărcate pe reţelele de socializare"

Citește și
inspectorul pro giurgiu
Orașul de pe Dunăre care gonește turiștii. Primar: ”Eu știu ce o fi prin iarbă?”

Ramona Creţu,    centrul municipal de cultura Arad: 'Proiectul se adresează în primul rând turiştilor care vin în oraşul nostru".

Campania poartă numele de "Autoportret", iar oglinzile vor rămâne pe străzile Aradului pentru fotografii, pentru că au avut mare succes.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult