Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Usain Bolt promoveză distanțarea socială într-un mod original. Ce a postat

Usain Bolt face furori pe rețelele de socializare după ce a postat o fotografie de la victoria în finala de 100 m de la Jocurile Olimpice din Beijing, cu mesajul ”Distanțare socială”. Bolt a terminat atunci cursa cu minim un metru înaintea celorlalți.

 

Fotografia îl arată pe atletul jamaican trecând linia de sosire în finala cursei din 2008 cu un avans considerabil faţă de rivalii săi, pe stadionul ”Cuibul de Pasăre” din capitala Chinei, stabilind cu această ocazie şi un nou record mondial, cu timpul de 9 sec 69/100.

Postarea lui Bolt, însoțită și de mesajul ”Paște fericit”, a adunat, marţi dimineaţă, peste 600.000 de ”like”-uri pe Instagram, 500.000 pe Twitter şi 300.000 de reacţii pe Facebook.

 

Citește și
china spital
S-a vindecat de coronavirus la 86 de ani și cu 13 boli cronice. Tratamentul pe care l-a primit

Usain Bolt, o adevărată legendă în Jamaica, după ce a cucerit opt medalii de aur la Jocurile Olimpice (2008, 2012, 2016), promovează distanţarea socială şi izolarea în rândul compatrioţilor săi, pentru a lupta împotriva pandemiei de Covid-19 şi a limita răspândirea coronavirusului.

Sprinterul poate fi văzut, în postările video de pe reţelele de socializare, făcând exerciţii fizice sau jonglerii cu mingea de fotbal, în interiorul casei sale.

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult