Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Ultima fotografie cu Pele din spital. Mesajul emoționant transmis de fiica legendei fotbalului: Te iubim la infinit | FOTO

Familia i-a fost alături în ultimele momente ale vieții. Legendarul fotbalist Pele s-a stins din viață, joi, la vârsta de 82 de ani, înconjurat de cei mai dragi oameni ai săi.  

Pele a murit la spitalul Albert Einstein din Sao Paolo, unde era internat de la sfârșitul lunii noiembrie. Fotbalistul și-a petrecut sărbătorile în spital, lângă cei dragi lui.

În Ajun, fiica sa Kely Nascimento a postat o fotografie din spital stând cu capul pe pieptul tatălui său grav bolnav.

„Iată-ne, în luptă și în credință. Încă o noapte împreună", este mesajul transmis de fiica lui Pele în Ajunul Crăciunului.

 

Citește și
Pele
Cine a fost Pelé, unul dintre cei mai mari fotbalişti ai tuturor timpurilor. A murit la vârsta de 82 de ani

Săptămâna aceasta, ea a mai postat o fotografie în care zâmbește lângă sora ei, Flavia, şi lângă doi dintre nepoţii lui Pele, Gabriel Arantes şi Octavio Felinto Neto.

 

„Aceste momente sunt greu de explicat. Uneori multă tristeţe şi disperare, în alte momente râdem şi vorbim despre amintiri amuzante. Şi ce altceva învăţăm din asta este că trebuie să ne căutăm şi să fim apropiaţi. Doar aşa merită totul. Cu toţii împreună”, a transmis fiica lui Pele cu o zi înainte ca starul brazilian să se stingă.

Joi seară, Kely Nascimento a postat o ultimă fotografie cu tatăl său, anunțând moartea legendarului Pele.

„Tot ceea ce suntem este datorită ție. Te iubim la infinit. Odihnească-se în pace”, a anunțat fiica fotbalistului.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult