Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Tragedie în presa sportivă. Jurnalistul Stephan Nasstrom, care a fost prezent la 8 ediții ale Jocurilor Olimpice, a murit

Stephan Nasstrom, cel care aproape 40 de ani a lucrat pentru Associated Press, a murit, marți, la vârsta de 70 de ani, informează The Washington Post.

Potrivit familiei sale, jurnalistul suedez a decedat în Lima, Peru, acolo unde a locuit începând cu anul 2010, după ce a încheiat colaborarea cu Associated Press.

În cariera sa de jurnalist sportiv, Nasstrom a acoperit opt ​​ediții ale Jocurilor Olimpice, dar și numeroase Campionate Mondiale de fotbal. Acesta era specializat în schi, fotbal, tenis și atletism. De asemenea, el a fost pasionat de baseball.

„Fiind suedez, îi plăcea să povestească despre Bjorn Borg și Stefan Edberg. El însuși a fost un jucător bun de tenis. Avea întotdeauna un zâmbet pe buze și deținea un simț al umorului, întotdeauna pregătit cu o glumă”, a declarat Steve Wilson, cel care a acoperit Jocurile Olimpice pentru Associated Press timp de aproape trei decenii.

 

Citește și
Programul complet al sportivilor români la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Fotbaliștii intră primii în lupta pentru medalii
Programul complet al sportivilor români la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Fotbaliștii intră primii în lupta pentru medalii
Și-a cunoscut soția la Mondialul din '78

 

În 1978, în Argentina, Stephan Nasstrom a asistat pentru prima oară la un Campionat Mondial de fotbal. Acolo, în fața unui restaurant, el a cunoscut-o pe Angela, femeia alături de care avea să întemeieze o familie. Ei au avut doi copii, Daniel și Michael.

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult