Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Tragedie în lumea sporturilor de contact. Victoria Lee, cea mai tânără vedetă MMA, a murit la doar 18 ani

Lumea sporturilor de contact este în stare de șoc. Victoria Lee, una dintre cele mai noi vedete din MMA, a murit la vârsta de 18 ani.

„Ea a plecat prea devreme și familia noastră este complet devastată”, a spus sora ei, Angela, într-o postare pe Instagram.

„Ne e dor de ea. Mai mult decât orice pe lumea asta. Familia noastră nu va mai fi niciodată la fel. Viața nu va fi niciodată la fel”, a adăugat aceasta.

În postarea ei pe Instagram, Angela a spus că sora ei a murit pe 26 decembrie, dar a decis să facă totul public abia acum, informează CNN.

„Ne este atât de dor de tine, surioară. Mai mult decât ți-ai putea da seama vreodată. Suntem cu toții distruși. Nu vom mai fi niciodată la fel”, a adăugat Angela.

Citește și
luptator
Rămășițele unui luptător de MMA găsite de un bărbat care căuta coarne de cerb

Victoria Lee s-a născut și a crescut în Hawaii. În scurta sa carieră, ea a câștigat trei lupte. Tânăra a obținut cea mai recentă victorie în septembrie 2021, împotriva Victoriei Souza.

Lee, care era poreclită „The Prodigy”, făcea parte dintr-o familie cu o istorie bogată în sport. Sora și fratele ei, Christian, au fost campioni mondiali ONE.

Victoria Lee declarase că frații ei au reprezentat cea mai mare inspirație pentru ea.

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult