Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Tatăl fotbalistului Nicușor Bancu s-a sinucis. Mesajul sfâșietor al colegilor

Tatăl lui Nicușor Bancu, fotbalistul de națională și căpitan al Universității Craiova, s-a sinucis sâmbătă. Bărbatul a fost găsit spânzurat în locuința sa din comuna Crâmpoaia.  

Tatăl lui Nicușor Bancu (31 ani), fotbalistul de la Universitatea Craiova devenit internațional de bază al naționalei României, s-a sinucis sâmbătă. Bărbatul în vârstă de 61 de ani a fost găsit spânzurat în locuința sa din comuna Crâmpoia.

Moartea tatălui lui Nicușor Bancu a fost confirmată și de clubul Universitatea Craiova, într-un mesaj pe Facebook.

”Veste tristă astăzi. Tatăl lui Nicușor Bancu s-a stins din viață. Dumnezeu să-l odihnească în pace.

Suntem alături de căpitanul nostru în aceste momente grele pentru el”, a transmis clubul craiovean.

Citește și
politie
Un bărbat s-a sinucis pe o stradă din Constanța. S-a înjunghiat de mai multe ori
Ce spun polițiștii din Olt

„La data de 3 august a.c., în jurul orei 09:00, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, prin apel 112, de către un bărbat, din municipiul Craiova, județul Dolj, cu privire la faptul că tatăl său s-ar fi spânzurat la o locuință din comuna Crâmpoia, județul Olt.

La fața locului s-au deplasat polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 8 Perieți, care au stabilit faptul că aspectele sesizate se confirmă.

Din primele verificări, polițiștii au stabilit identitatea persoanei, aceasta fiind un bărbat, în vârstă de 61 de ani, din comuna Crâmpoia.

Trupul bărbatului a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Slatina, în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cu exactitate a cauzei decesului.

În cauză, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, fiind continuate cercetările”, transmite IPJ Olt.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult