Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Steaua – Dinamo, Supercupa României la handbal masculin, se vede pe PRO ARENA și VOYO: azi, ora 17:30

După ce anul trecut a pierdut Supercupa României la handbal masculin în fața celor de la Dobrogea Sud Constanța, Dinamo București se luptă și în acest an pentru trofeu, însă meciul decisiv este cu marea rivală Steaua București.

Partida, care se va juca cu trofeul pe masă, este azi, 18 august, de la ora 17:30, în direct și în exclusivitate pe PRO ARENA și VOYO.

Meciul din Supercupă se va disputa în Sala Polivaletă din București și le prinde pe cele două echipe într-o perioadă foarte bună: nu au pierdut niciun amical în această vară.

Steaua – Dinamo, Supercupa României la handbal masculin, se vede pe azi, 18 august, de la ora 17:30, pe PRO ARENA și VOYO.

Noutățile de la Dinamo

CS Dinamo şi-a prezentat miercuri noutăţile din lotul pregătit de Xavi Pascual pentru noul sezon: interul stânga egiptean Ali Zein (FC Barcelona), centrul brazilian Joao Pedro da Silva (Angel Ximenez Puente Genil/Spania), extrema dreaptă ucraineană Andrii Akimenko (KS-Azoty Pulawy/Polonia), interul dreapta ceh Stanislav Kasparek (Meşkov Brest/Belarus), portarul Alexandru Bucătaru (CSM Bucureşti), pivotul belarus Viaceslav Bohan (Motor Zaporoje/Ucraina) şi coordonatorul de joc sârb Lazar Kukic (Benfica), relatează Agerpres.

Citește și
fcsb
De când nu a mai fost făcută revizia lifturilor de la Arena Națională. Ce au surprins reporterii PRO TV aflați pe stadion

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult