Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Simona Halep, victorie în trei seturi în primul meci de FedCup de la Cluj-Napoca

Clujul a fost sâmbătă în sărbătoare. Mii de oameni au vrut să o vadă pe jucătoarea numărul 1 a tenisului feminin jucând pentru România.

Simona Halep şi Irina Begu ne-au adus două puncte în fața Elveţiei, iar echipa noastră de FedCup mai are nevoie de o singură victorie ca să ajungă în primele 8 echipe ale lumii. "A fost mai greu decât în finală de la Australian Open", a mărturisit Simona.

Chiar dacă a pierdut setul al 2-lea cu 6-1, Simona l-a câştigat pe cel decisiv cu acelaşi scor, pe teren fiind clară diferenţa între jucătoarea numărul 1 a lumii şi elveţianca Golubic. Cu toate acestea, emoţiile au fost uriaşe pentru Simona.

"De de 3 ori mai greu decât finala de la Melbourne, ceea ce înseamnă mult”, a spus Simona Halep.

Simona a vorbit despre cum se manifestă emoţiile sale înainte de meci.

Citește și
romeo beckham
Fiul lui Beckham, Romeo, s-a antrenat alături de daneza Caroline Wozniacki

"Nu pot să mănânc, nu am mâncat nimic înainte de meci, dureri de stomac, arsuri şi corpul e greu de controlat, corpul e mult mai contractat şi parcă nu mai pleacă nici mingea. A fost mai greu, dar asta face totul mai frumos", a mai declarat nr. 1 mondial.

Pentru meciul din Fed Cup, sponsorul principal i-a făcut Simonei un echipament special: "Trebuia să îmi facă culorile steagului. A  fost fost frumos şi cred că s-a văzut bine pe teren. O să mă uit şi eu la poze".

Apoi, Irina Begu a câştigat fără probleme în fata elveţiencei Bacsinszky, fiind încurajată din tribună şi de Halep. Ambele jucătoare au fost încântate de atmosfera din arenă, iar pentru spectatori a fost o adevărată zi de sărbătoare.

Echipa noastră mai are nevoie de un punct duminică pentru a se califica în grupa mondială.  

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult