Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Simona Halep și-a aflat adversara din primul tur al turneului Miami Open. Cu cine va juca și când va avea loc meciul

Simona Halep, 32 de ani, și-a aflat, duminică, adversara din primul tur al turneului Miami Open, competiție care va avea loc între 19 și 31 martie.

Revenită în tenis după ce Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lasanne i-a redus suspendarea pentru dopaj de la 4 ani la 9 luni, Simona Halep o va întâlni în runda inaugurală a turneului american pe Paula Badosa, 26 de ani, locul 73 WTA, reprezentanta Spaniei. 

Meciul va avea loc pe data de marți, 19 martie sau miercuri, 20 martie, la o oră care urmează a fi anunțată de organizatori.

Până acum, Simona Halep și Paula Badosa s-au mai întâlnit de două ori. Ambele partide au fost câștigate de jucătoarea noastră: 6-1, 6-2 la Wimbledon, în 2022 și 6-3, 6-1 la Madrid, în același an.

Dacă va reuși să o învingă pe Badosa, Simona Halep o va întâlni în turul secund pe bielorusa Aryna Sabalenka, 25 de ani, a doua jucătoare de tenis a lumii.

Citește și
simona halep Patrick Mouratoglou
Patrick Mouratoglou a rupt tăcerea. Cuvintele grele pe care le-a folosit când a fost întrebat despre Halep: "A fost oribil"

Până acum, sportiva noastră a cucerit 24 de titluri WTA. 

Cu cine vor juca Sorana Cîrstea, Ana Bogdan și Jaqueline Cristian

La Miami Open, Sorana Cîrstea, 33 de ani, locul 22 WTA, va intra direct în turul secund. Ea va juca împotriva învingătoarei din meciul Sloane Stephens - Angelique Kerber.

La rândul său, Ana Bogdan, 31 de ani, locul 65 WTA, o va înfrunta în runda inaugurală pe Katerina Siniakova, 27 de ani, locul 41 WTA, reprezentanta Cehiei.

Tot în primul tur, Jaqueline Cristian, 25 de ani, locul 82 WTA, va juca împotriva franțuzoaicei Diane Parry, 21 de ani, locul 61 WTA.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult