Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Simona Halep a anunțat primul turneu la care va participa după ce TAS i-a redus suspendarea

Simona Halep a luat prima decizie importantă după ce TAS i-a redus suspendarea de la patru ani la nouă luni.  

La o zi după anunțarea verdictului TAS, a apărut informația potrivit căreia jucătoarea de tenis din România ar fi primit o invitație pentru a putea participa la turneul de la Miami, care începe pe 17 martie, conform sport.ro.

Dacă în dimineața zilei de joi, la sosirea în țară, a lăsat să se înțeleagă că-și dorește să evolueze la puternicul turneu din Florida, seara, pe rețelele sociale, Simona Halep a anunțat ca va participa la WTA Miami.

„Sunt încântată să vă anunț pe toți că mă voi întoarce în circuitul WTA în două săptămâni la @miamiopen! Mulțumesc turneului pentru că mi-a oferit această oportunitate și abia aștept să mă întorc pe teren și să joc. Ne vedem în curând!", a scris pe Instagram dubla campioană de Grand Slam.

Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS) de la Lausanne a admis apelul depus de Simona Halep şi i-a redus, marţi, la nouă luni suspendarea de patru ani dictată de Agenţia Internaţională pentru Integritatea Tenisului (ITIA).

Citește și
simona halep
Simona Halep s-a întors în țară după ce TAS i-a redus pedeapsa. Prima reacție a sportivei: „Adevărul a ieșit la suprafață”

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult