Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Victorie istorică în Liga Campionilor. Real Madrid- Șahtior Donețk 2-3

Echipa ucraineană de fotbal Şahtior Doneţk a reuşit o victorie istorică în faţa formaţiei Real Madrid, cu scorul de 3-2, miercuri seara, pe Estadio Alfredo Di Stefano, într-un meci din Grupa B a Ligii Campionilor la fotbal.

Campioana Ucrainei a făcut o primă repriză de excepţia şi conducea cu un neverosimil 3-0 la pauză, graţie golurilor marcate de Tete (29), Raphael Varane (33, autogol) şi Manor Solomon (42).

Tete a marcat un gol şi a fost decisiv la celelalte goluri, iar în repriza secundă a ratat singur cu portarul la scorul de 3-2.

 

Real a încercat o ''remontada'' după pauză, dar a eşuat de puţin. Luka Modric (54) a marcat primul gol al echipei antrenate de Zinedine Zidane, iar Vinicius Junior (59) a înscris la doar câteva secunde după ce a intrat pe gazon.

Madrilenii au alergat după egalare şi a părut că au reuşit-o în min. 90+3, prin Fede Valverde, dar golul a fost anulat pentru ofsaid la Vinicius.

Citește și
Echipa românească eliminată de coronavirus din cupele europene, deși nu a pierdut niciun meci
Echipa românească eliminată de coronavirus din Liga Campionilor, deși e singura care nu a pierdut niciun meci

Şahtior a aliniat în acest meci nu mai puţin de opt jucători de 23 de ani sau mai tineri.

În Grupa A, RB Salzburg a remizat acasă cu Lokomotiv Moscova, 2-2.

Dominik Szoboszlai (45) şi Zlatko Junuzovic (50) au marcat golurile campioanei Austriei, în timp ce pentru echipa rusă au înscris Eder (19) şi Vitali Lisakovici (75).

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult