Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Reacția Simonei Halep după finala pierdută la Cincinnati contra lui Kiki Bertens

Simona Halep a declarat, după ce a pierdut finala turneului de la Cincinnati cu Kiki Bertens, că a fost obosită în timpul acestei săptămâni.

"E a treia oară când vorbesc din aceeaşi poziţie, am pierdut finala de trei ori, dar poate în viitor voi putea câştiga o dată acest turneu, deoarece îmi place să joc aici. Vă mulţumesc tuturor pentru că aţi venit să ne susţineţi, a fost o săptămână extraordinară pentru mine. Am fost un pic obosită în timpul acestei săptămâni, dar a fost plăcere să vin şi să joc în faţa voastră. Vă mulţumesc! Vreau să o felicit pe Kiki, ai jucat minunat, meriţi acest trofeu. Ai fost fantastică azi şi îţi doresc tot ce e mai bun pentru viitor. A fost o săptămână bună şi sper să ne vedem anul viitor. Mulţumesc echipei mele pentru susţinere, nu a fost perfect astăzi, dar cu siguranţă avem multe înainte", a declarat Halep, la festivitatea de premiere.

Simona Halep, locul I WTA, a pierdut finala turneului de categorie Premier 5 de la Cincinnati, a treia la Western&Southern Open, a doua consecutivă, după ce a fost învinsă, duminică, de olandeza Kiki Bertens, locul 17 WTA, cu scorul de 2-6, 7-6 (6), 6-2. La 6-5, în tie-break-ul setului secund, Halep a ratat o minge de meci.

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult