Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Reacția Serenei Williams după ce a învins-o Roger Federer, într-un meci din Cupa Hopman

Tenismanul Roger Federer şi partenera sa Belinda Bencic au învins, marți, echipa formată din Serena Williams și Frances Fiafoe, în Grupa B a competiției pe echipe Cupa Hopman din Australia.

Williams şi Federer, fiecare în vârstă de 37 de ani, care au fost adversari în premieră şi care au împreună 37 de titluri de Mare Şlem la simplu, au făcut un meci spectaculos, iar la final şi-au adus laude unul altuia, conform Agerpres.

„În toţi aceşti ani nu am mai făcut aşa ceva, deci a fost ceva extraordinar, un moment de vârf al carierelor noastre'', a spus Williams.

Federer a numit-o pe Williams o „mare campioană'', adăugând: „Am fost nervos la retur, pentru că nu ştiam cum va fi şi pentru că lumea vorbeşte mult despre serviciul său''.

Citește și
Serena Williams
Serena Williams, apariție provocatoare într-un filmuleț. VIDEO

Meciul de dublu mixt a avut multe momente spectaculoase, în setul secund Tiafoe făcând o tumbă după ce a fost lovit în piept de minge trimisă de Federer. La câteva momente după aceea, americanul şi-a luat revanşa, lovindu-l pe Federer în cap cu mingea, fază la care Serena a strigat „La Mulţi Ani''.

În meciurile de simplu, Federer l-a învins pe Frances Tiafoe cu 6-4, 6-1, iar Serena Williams a trecut de Belinda Bencic cu 4-6, 6-4, 6-3.

Elveţia ocupă primul loc în clasament, cu două victorii, urmată de Grecia (3-3) şi Marea Britanie (2-4), fiecare cu câte o victorie şi un eşec, şi de echipa SUA, cu două înfrângeri. Câştigătoarea grupei se califică în finală.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult