Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Provocarea acceptată de Mourinho. De ce a înjurat după ce a marcat în poarta goală

Antrenorul portughez, Jose Mourinho, a luat parte la o campanie lansată de BBC pentru a ajuta persoanele vulnerabile din Marea Britanie în timpul pandemiei de coronavirus, scrie Maisfutebol.

Mourinho a acceptat provocarea în curtea casei sale, unde s-a învârtit de zece ori în jurul mingii, înainte să înscrie într-o poartă goală.

Tehnicianul lui Tottenham s-a bucurat ca după un gol adevărat marcat de jucătorii săi. Când a încercat să se ridice, din cauza amețelii, a căzut și a înjurat amuzat: ”F..., ajunge!”.

Mourinho s-a implicat și într-o altă campanie, pentru a furniza alimente persoanelor nevoiașe din comunitatea locală, scrie BBC.

”Luptăm împreună împotriva acestei pandemii”, a spus Mourinho, care a prezentat locul din baza de antrenament a lui Tottenham unde sunt produse fructe și legume proaspete. Acestea vor fi donate, iar Mourinho va ajuta la transportarea alimentelor, a anunțat clubul londonez.

Citește și
Mourinho
Mourinho a tras cu ochiul la notițele Southampton: „Am fost nepoliticos cu un idiot”

”Sper că toată lumea este bine. Aș vrea să le mulțumesc tuturor eroilor din prima linie pentru munca incredibilă pe care o depun pentru ca noi să fim în siguranță”, a mai spus portughezul în vârstă de 57 de ani.

Luna trecută, Mourinho a livrat alimente pentru persoanele vârstnice din Londra, aflate în izolare din cauza Covid-19.

Portughezul a stârnit însă și un val de critici, pentru că a ignorat izolarea și a efectuat un antrenament alături de câțiva dintre jucătorii lui Tottenham. Mourinho și-a cerut scuze. 

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult