Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Presa internațională, după eliminarea Simonei de la Australian Open. „Meci absolut fabulos”

Simona Halep a pierdut semifinala de la Australian Open 2020, împotriva jucătoarei spaniole Garbine Muguruza, în două seturi, și a părăsit competiția.

Reacțiile din presa internațională după semifinala dintre Simona Halep și Garbine Muguruza au surpris momentele cheie ale meciului:

WTA Tennis: „Muguruza trece de Halep şi ajunge în prima finală la Australian Open într-o zi caniculara! Cum temperaturile au trecut de 38 de grade Celsius, Muguruza a fost cea care s-a impus din nou pe această suprafaţă, obţinând două seturi istovitoare după mai bine de două ore de joc.”

BBC: „Am avut un tenis cu adevărat bun în această semifinală! Simona Halep pare complet dezamăgită la ieşirea de pe teren, în timp ce fanii Mugurezei sărbătoresc. A fost un meci cu adevărat fabulos!”

Marca: „Uriaşă Garbine!!! E în finala la Australian Open după ce a neutralizat-o pe Halep! Cele două jucătoare au folosit prosoape cu gheaţă deoarece meciul a fost aproape să fie oprit din cauza regulii pentru căldura extremă.”

Citește și
Kontaveit
Reacția Anettei Kontaveit după ce a fost zdrobită de Halep. „Nu am reușit să-i fac față”

L'Equipe: „Nu mai e niciun dubiu: Garbine Muguruza s-a întors cu adevărat! Ajunsă pe locul 32 WTA după un sezon dezastruos, iberica s-a calificat în finala Australian Open.”

Simona, numărul trei mondial, a fost învinsă de spaniola Garbine Muguruza cu 7-6 (10-8), 7-5, joi, la Melbourne, în semifinalele turneului Australian Open, primul de Mare Şlem al anului.

Pe o temperatură de aproape 40 de grade Celsius, Simona Halep şi Garbine Muguruza au luptat cu încrâncenare pentru locul în finala Australian Open.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult