Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Parchetul spaniol va deschide o anchetă pentru presupusă „agresiune sexuală” în cazul sărutului lui Rubiales

Parchetul spaniol a anunţat luni că va deschide o anchetă preliminară pentru presupusă "agresiune sexuală" după ce preşedintele Federaţiei spaniole de fotbal (RFEF), Luis Rubiales, a sărutat-o cu forţa pe gură pe jucătoarea Jenni Hermoso.  

Parchetul va investiga "fapte care ar putea constitui o infracţiune de agresiune sexuală", a indicat ministerul public într-un comunicat remis AFP, invitând-o pe Jennifer Hermoso să ia legătura cu parchetul Audienţei Naţionale „în termen de 15 zile” pentru a fi "informată cu privire la drepturile sale în calitate de victimă" şi să "depună plângere" dacă este cazul, informează AFP, citează Agerpres.

FIFA a anunţat sâmbătă că îl suspendă provizoriu pe Luis Rubiales.

Citește și
rubiales
Luis Rubiales, preşedintele RFEF, în centrul unui nou scandal, după ce s-a atins în zona intimă în fața reginei Spaniei

În ciuda tuturor aşteptărilor şi a presiunilor, preşedintele federaţiei spaniole a refuzat să demisioneze vineri în faţa adunării generale extraordinare a RFEF, reunită lângă Madrid.

Mama preşedintelui Federaţiei spaniole a intrat în greva foamei „pentru tratamentul inuman” la adresa fiului ei

Angeles Bejar, mama lui Luis Rubiales, preşedintele Federaţiei spaniole de fotbal (RFEF), suspendat temporar de FIFA, s-a închis într-o biserică pastorală din Motril şi a declarat greva foamei până se va găsi o soluţie pentru tratamentul „inuman şi sângeros” la care este supus fiul său, relatează agenţia EFE.

„Voi rămâne închisă în biserica Capuchinos din Motril o perioadă nedefinită, până când i se va face dreptate fiului meu”, a precizat aceasta, adăugând că acesta "este tratat aşa cum nu merită".

Femeia a rămas în biserică alături de sora ei, după ce preotul a închis lăcaşul de cult.

Mama lui Luis Rubiales i-a cerut fotbalistei Jenni Hermoso să spună adevărul şi să-şi menţină versiunea iniţială.

Mama preşedintelui Federaţiei spaniole a afirmat că nu „poate exista un abuz sexual, pentru că a fost consimţământ de ambele părţi, aşa cum s-a văzut din imagini.De ce sunt atât de cruzi cu el şi ce se află în spatele acestei poveşti”, a adăugat aceasta.

Luis Rubiales, în vârstă de 46 de ani, divorţat şi tată a trei fete, care a triplat bugetul fotbalului feminin la 406 milioane de euro în 2022, aflat la cârma RFEF din 2018, a declanşat o furtună mediatică după ce a sărutat-o pe gură pe jucătoarea Jenni Hermoso, la ceremonia de premiere după titlul mondial cucerit de selecţionata "La Roja" în finala cu Anglia (1-0).

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult