Modifica setarile cookie
Toate categoriile

O naţională de tineret din Africa, trimisă după gratii. Ce infracţiuni au comis jucătorii

Scandal în lumea sportului, după ce zece fotbalişti din Benin au fost condamnaţi la închisoare.

 

Un tribunal din oraşul Cotonou (statul Benin) a condamnat la închisoare un număr de zece fotbalişti care au minţit în privinţa vârstei pe care o au, după ce naţionala Under 17 a acestei ţări a fost exclusă de la Cupa Africii pe Naţiuni 2019 pentru această categorie de vârstă.

Potrivit AFP, fostul preşedinte al Federaţiei de fotbal din Benin, Anjorin Moucharaf, a fost condamnat la 12 luni de închisoare, dintre care două luni cu executare. Moucharaf mai fusese arestat şi în iulie 2011 din cauza unor fraude financiare, dar a fost ulterior pus în libertate.

Un număr de zece jucători ai naţionalei Under 17 au primit fiecare câte 6 luni de închisoare, din care o lună cu executare.

Citește și
ambulanta
Fotbalist englez, în stare gravă la spital, după un accident în timpul unei partide, la Buzău. VIDEO cu momentul

Noul preşedinte al Federaţiei, Mathurin de Chacus, a declarat că vrea să pună capăt corupţiei, improvizaţiilor şi amatorismului care caracterizează în prezent fotbalul din această ţară africană.

Benin a fost suspendată de FIFA în 2004, iar apoi ameninţată de mai multe ori cu această sancţiune între 2010 şi 2013, din cauza unor nereguli privind alegerile din cadrul Federaţiei.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult