Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Naționala Spaniei a sărbătorit titlul EURO 2024 pe străzile Madridului. Capitala, colorată în roșu

Your browser doesn't support HTML5 video.

Naționala Spaniei, care a scris istorie la Campionatul European de Fotbal, a ajuns acasă, luni seară, în mijlocul suporterilor.

O mulțime nesfârșită de oameni a pus stăpânire pe străzile capitalei, colorate în roșu, iar bucuria a plutit în aer.

Pe străzile din Madrid s-a revarsat o mare de oameni, în așteptarea jucătorilor naționalei de fotbal.

Echipa a salutat mulțimea din autocarul care a făcut un tur al capitalei. Fanii adunați acolo din întreaga țară s-au cățărat pe unde au putut pentru a zări jucătorii. Și și-au manifestat, cu lacrimi în ochi, bucuria.

"Spania invincibilă" - au scris jurnaliști străini după parcursul perfect al selecționatei lui Luis de la Fuente, un antrenor care a reușit să ducă echipa spre victorie la toate cele șapte meciuri de la acest campionat. Mai mult, spaniolii au înscris în total 15 goluri, cele mai multe din istoria competiției.

Citește și
finala euro 2024
Spania a câștigat EURO 2024, în direct la PRO TV! Finala a fost urmărită de peste 2,9 milioane de telespectatori

Unul dintre marcatori este puștiul minune Lamine Yamal.

Lamine Yamal a împlinit 17 ani cu o zi înainte de finală și a strălucit cu o pasă de gol care l-a transformat în cel mai tânăr campion la EURO și care l-a uimit și pe Regele Felipe al Spaniei, prezent pe stadion.

Toata Spania a urmărit partida, iar milioane de oameni au ieșit în stradă să sărbătorească titlul - din Madrid până în Barcelona și din Pamplona până la Bilbao. Euforici, suporterii Furiei Roșii, cum este supranumită selecționata Spaniei, au cântat până în zori.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult