Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Mașina de două milioane de euro a lui Cristiano Ronaldo, distrusă în Palma de Mallorca, într-un accident de circulație | FOTO

Vacanță de coșmar pentru Cristiano Ronaldo. Mașina vedetei portugheze a fost implicată într-un accident de circulație care a avut loc în Palma de Mallorca.

Șoferul - care nu a fost starul lui Manchester United, ci unul dintre bodyguarzii acestuia - a pierdut controlul volanului, iar autoturismul marca Bugatti a ajuns într-un zid al unui imobil rezidențial.

Din fericire, persoana care conducea mașina lui Cristiano Ronaldo nu a fost rănită.

"Mașina s-a izbit de un zid, dar au existat doar pagube materiale, nimeni nu a fost rănit. Șoferul și-a asumat întreaga responsabilitate pentru ceea ce s-a întâmplat.

Informațiile despre cine s-a aflat la volan și despre ceea ce s-a întâmplat sunt înregistrate într-o bază de date a poliției", a declarat o sursă a publicației The Sun.

Citește și
Fiul lui Cristiano Ronaldo și al Georginei Rodriguez a murit
Fiul lui Cristiano Ronaldo și al Georginei Rodriguez a murit. "Este cea mai mare durere pe care o poate simți un părinte"

Citește și: David Popovici a intrat în istoria natației. Campionul român a egalat un record vechi de aproape 50 de ani | FOTO & VIDEO

Conform sursei citate, partea din față a bolidului de două milioane de euro a fost distrusă. De asemenea, și locuința de lux a fost avariată. 

Imediat după producerea accidentului, la fața locului s-au deplasat polițiști locali, dar și ofițeri ai Gărzii Civile.

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult