Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Ion Țiriac, contactat din închisoare de Boris Becker: „Prima lui zi a fost grea”

Boris Becker, condamnat la doi ani și jumătate de detenție în procesul cu privire la falimentul personal, l-a contactat din închisoare pe fostul său mentor, Ion Țiriac.  

Ion Țiriac este unul dintre puținii oameni care au vești despre Boris Becker de când acesta a fost încarcerat. Miliardarul român spune că a fost contactat prin mesaje de către fostul tenismen german și că acesta i-a povestit despre primele zile petrecute după gratii.

„Mi-a spus prin mesaj că primele zile au fost extrem de grele și că închisoarea era foarte bine păzită, dar lucrurile începeau să devină mai bune”, a spus Ion Țiriac, fostul manager al lui Boris Becker, pentru L'Equipe.

Încarcerat în luna aprilie, Boris Becker este un prizonier foarte discret. Fostul numărul 1 mondial speră să fie eliberat din închisoare la sfârșitul anului, potrivit presei franceze.

Conform sport.ro, Boris Becker a fost găsit vinovat în patru capete de acuzare conform Legii Insolvenţei de juriul curţii Southwark Crown din Londra, pentru înstrăinarea de proprietăţi, două capete de nedezvăluire a averii şi unul de ascunderii de datorii.

Citește și
Ion Ţiriac
Tun financiar dat de Ion Țiriac la început de 2022. Miliardarul a vândut o mare companie din țară

Germanul a vândut deja la licitaţie o serie dintre trofeele câştigate, pentru suma de 700.000 de lire (840.000 euro), pentru a achita o parte din datorii. Acuzarea i-a reproşat că nu a declarat două proprietăţi în Germania, precum şi o cotă dintr-un apartament londonez, ascunzând un împrumut de 825.000 de euro.

În 2017, când a fost declarat falimentul său, datoriile lui Becker, care a câştigat 49 de titluri într-o carieră sportivă de 16 ani, erau estimate la 50 de milioane de lire sterline. Fostul tenismen contestă toate infracţiunile de care este acuzat.

 

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult