Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Harald Hasselbach a murit. Fostul mare sportiv avea 56 de ani

Olandezul Harald Hasselbach, fostul apărător al echipei de fotbal american Denver Broncos, cu care a câştigat două Super Bowl-uri, a încetat din viaţă joi, la vârsta de 56 de ani, după ce a suferit de cancer, a anunţat familia sa, citată de EFE.

"Hasselbach a murit fără durere, în confortul casei sale, după o luptă curajoasă de şase luni cu cancerul. Te iubim, Harald", a scris familia fostului jucător pe reţelele de socializare.

Harald Hasselbach, născut în 1967 la Amsterdam, s-a remarcat ca un "defensiv end" agresiv în cei şapte ani în care a jucat pentru Broncos, între 1994 şi 2000. El s-a evidenţiat prin regularitatea sa, după ce nu a ratat niciun meci în cariera sa din NFL. În total, olandezul a disputat 131 de meciuri din sezonul regulat şi play-off.

"Suntem profund întristaţi de moartea lui Harald Hasselbach, campionul din Super Bowl-urile noastre, care a luptat cu curaj împotriva unui diagnostic recent de cancer. Inima noastră este alături de soţia lui Harold, Aundrea, şi de cei cei patru copii ai săi", a fost mesajul echipei Denver Broncos, potrivit Agerpres.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult