Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Haos la Sofia, în timpul meciului Bulgaria - Ungaria. Fanii s-au bătut cu forțele de ordine și au incendiat mașini | VIDEO

Your browser doesn't support HTML5 video.

Bulgaria și Ungaria au remizat, joi, pe stadionul "Vasil Levski" din Sofia, scor 2-2, într-un meci disputat în Grupa G a preliminariilor EURO 2024.

Partida s-a dispiutat cu porțile închise, după ce fanii bulgari au anunțat că vor protesta împotriva șefilor Federației.

Cu toate acestea, nemulțumiți că de faptul că echipa lor națională a ratat orice șansă de calificare la turneul final, numeroși ultrași ai echipelor de club din Bulgaria s-au adunat la porțile arenei și au scandat împotriva lui Borislav Mihailov, președintele Federației, chiar în timpul meciului.

La un moment dat, suporterii au aruncat cu torțe și petarde în direcția forțelor de ordine prezente în zonă. Jandarmii bulgari au ripostat cu tunuri de apă, informează sportal.bg.

Ulterior, forțele de ordine i-au evacuat pe fani din zona stadionului, însă ciocnirile dintre cele două părți au continuat pe străzile din Sofia.

Citește și
Asia
Președintele care avertizează că țara sa este în pericol să se destrame. „Incidentele de la graniță trebuie gestionate bine”

Mai multe mașini, inclusiv ale Jandarmeriei, au fost distruse, iar din ambele tabere au fost răniți.

După meciul cu Ungaria, Bulgaria se află pe ultimul loc din Grupa G, cu doar 3 puncte acumulate după șapte partide.

Bulgarii n-au mai participat la un turneu final de Campionat European din 2004, când au încheiat grupa cu înfrângeri pe linie.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult