Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Gestul inedit făcut de Kirsten Flipkens după meciul cu Simona Halep - GALERIE FOTO

Jucătoarea din Belgia Kirsten Flipkens a jucat ultimul meci de simplu din carieră împotriva Simonei Halep. La finalul partidei din turul 2 de la Wimbledon, sportiva a făcut un gest impresionant.

Simona Halep a câștigat meciul cu Kirsten Flipkens, scor 7-5, 6-4. Partida a fost cu totul specială pentru că a marcat retragerea sportivei belgiene, în vârstă de 36 de ani, din proba de simplu a tenisului feminin.

Kirsten Flipkens s-a declarat onorată să joace ultimul meci de simplu al carierei împotriva Simonei Halep. La finalul meciului, Halep și Flipkens s-au îmbrățișat în loc să-și strângă clasic mâna la fileu. Jucătoarea din Belgia a izbucnit în lacrimi după acest moment, sprijinindu-se pe umerii lui Halep.

Presa i-a cerut jucătoarei din Belgia să ofere câteva cuvinte de final de carieră. Aceasta a răspuns, vizibil emoționată, spunând: „Atât de multe și de puține”.

Citește și Prințul Paul va rămâne în arest, în Franța, până la mijlocul lunii septembrie

Citește și
Simona Halep s-a calificat în turul al treilea la Wimbledon
Simona Halep s-a calificat în turul al treilea la Wimbledon. Cu cine va juca

„Emoțiile m-au ajuns din urmă, a fost meciul meu de rămas-bun. Să îmi închei cariera într-un meci cu o campioană ca Simona, pe un teren ca acesta, cu un public atât de numeros, e un vis.(...)Am câștigat turneul la junioare, în 2003, iar în 2013 am fost semifinalistă. Wimbledon va rămâne mereu special pentru mine. Sunt recunoscătoare că mi-am putut lua „La revedere!” împotriva unei mari campioane, în fața unui public minunat,” a punctat Kirsten Flipkens, în discursul său de retragere, conform sport.ro.

Fost număr 23 WTA, Flipkens se retrage din tenis cu 6 titluri WTA în palmares, dintre care 5, obținute în proba de dublu.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult