Modifica setarile cookie
Toate categoriile

FCSB-Dinamo. Cozi uriașe la bilete. La 7 dimineața, 300 de oameni așteptau deja să cumpere

Ghencea și National Arena ar fi fost prea mici pentru derby-ul cu Dinamo, spune Mihai Stoica după nebunia de la casele de bilete! Fanii au stat ore întregi la coadă, iar FCSB vrea acum să joace derby-ul cu CFR pe Ghencea.

FCSB - Dinamo, LIVE TEXT. Urmărim și comentăm împreună meciul din Superligă dintre FCSB și Dinamo pe www.sport.ro și pe facebook.com/sport.ro.

FCSB a pus în vânzare biletele pentru derby-ul cu Dinamo cu o zi înainte de meci, iar cozile au fost uriașe.

La 7 dimineața, 300 de oameni așteptau deja să cumpere bilete. Nimeni n-a avut voie să cumpere mai mult de două!

Mihai Stoica și liderul galeriei FCSB au supravegheat vânzarea. Fotbaliștii de la FCSB au fost motivați cu imaginile de la casele de bilete pentru derby.

Citește și
stadionul steaua
SURSE: Guvernul a trimis Corpul de Control la CSA Steaua, după ce gruparea "militară" a refuzat accesul FCSB în Ghencea

Mihai Stoica: ”Am avut o filmare de la 9 dimineața de aici și am pus-o pe grupul jucătorilor”.

Doua fete venite de la Timișoara special pentru derby au primit bilete gratis.

Șeful de la rugby, Petrache, speră ca după derby-ul FCSB - Dinamo să nu fie scaune rupte pe stadion.

Alin Petrache: ”Am văzut că la fiecare meci se întâmplă, dar e o chestie normală din punctul lor de vedere. Din punctul nostru nu este. Un an de zile nu am avut un scaun clintit, murdărit.”

Restricții de circulație în zona stadionului

Meciul FCSB-Dinamo are loc de la ora 21.30, pe Stadionul "Arcul de Triumf", iar Brigada Rutieră a anunțat deja câteva restricții de circulație.

Pentru buna desfăşurare a evenimentului se vor institui restricţii în zona stadionului, după cum urmează:

- restricţionarea graduală a circulaţiei autovehiculelor pe breteaua laterală care face legătura între Str. Alexandru Constantinescu şi Bd. Mărăşti, începând cu ora 13.00, până după încheierea meciului;

- restricţionarea opririi/staţionării autovehiculelor pe banda I de circulaţie a Str. Alexandru Constantinescu, pe segmentul din dreptul stadionului, pe sensul de mers dinspre Arcul de Triumf spre Bd. Mărăşti, începând cu ora 15.00, până după încheierea meciului;

- restricţionarea opririi/staţionării autovehiculelor pe breteaua laterală care face legătura între Str. Alexandru Constantinescu şi Bd. Mărăşti, începând cu ora 15.00, până după încheierea meciului.

Brigada Rutieră solicită conducătorilor de autovehicule să circule cu prudenţă, să păstreze o distanţă suficientă pentru a putea frâna în condiţii de siguranţă, să nu oprească ori să staţioneze decât în locurile special amenajate şi să respecte semnalele şi indicaţiile poliţiştilor rutieri.

”Pietonilor le recomandăm să circule doar pe trotuare, traversarea străzii să o realizeze doar prin locurile special amenajate şi la culoarea verde a semaforului electric, după ce s-au asigurat temeinic, iar conducătorii de vehicule le-au înţeles intenţia de a traversa.”

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult