Modifica setarile cookie
Toate categoriile

F1: Max Verstappen a câştigat Marele Premiu al Braziliei. Pilotul Red Bull a bifat a 17-a sa victorie în 2023

Olandezul Max Verstappen (Red Bull) a triumfat, duminică, în Marele Premiu de Formula 1 al Braziliei.

Olandezul Max Verstappen (Red Bull), care şi-a asigurat deja al treilea titlu de campion mondial, a câştigat Marele Premiu al Braziliei, a 20-a din cele 22 de etape ale sezonului de Formula 1.

Pilotul batav a plecat din pole position în cursa disputată duminică pe circuitul Interlagos de la Sao Paulo, reuşind a 17-a sa victorie în 2023, notează Agerpres.

Weekendul trecut, în Mexic, Max Verstappen obţinuse al 16-a lui succes în acest an, îmbunătăţindu-şi recordul de 15 victorii într-un sezon, stabilit anul trecut.

Britanicul Lando Norris (McLaren) a încheiat pe locul 2 şi a obţinut un punct suplimentar pentru cel mai rapid tur de pistă, în timp ce spaniolul Fernando Alonso (Aston Martin) a fost pe locul 3, după un duel cu mexicanul Sergio Perez (Red Bull).

Citește și
max verstappen
F1: Max Verstappen a câştigat Grand Prix-ul Japoniei. Red Bull, campioană mondială la constructori

Verstappen, ajuns la 52 de victorii în cariera sa, a cucerit al treilea titlu mondial consecutiv luna trecută în Qatar, când Reb Bull şi-a asigurat din nou titlul în campionatul constructorilor. Red Bull a câştigat 19 din cele 20 de curse din acest an, notează Reuters.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult