Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Elexis Brown, una dintre marile speranţe ale golfului, a murit în somn, la doar 13 ani

Considerată a fi „una dintre cele mai strălucitoare stele ale sportului” și un „talent remarcabil”, Elexis Brown a murit, vineri, la vârsta de 13 ani, în somn, în casa familiei sale din Lincolnshire, informează Daily Star.

Părinţii lui Elexis s-au trezit în miezul nopţii şi au observat că fiica lor a dezvoltat comportamentul unui somnambul. Mama și tatăl lui Elexis aud ecis să o pună pe tânără înapoi în pat, fără să se gândească la posibilitatea că ar putea fi vorba despre o problemă gravă.

Din păcate, la primele ore ale dimineţii, când au mers să vadă cum se mai simte fata lor, părinţii lui Elexis au descoperit că aceasta nu mai respira.

Fără să stea pe gânduri, ei chemat ambulanța. La scurt timp după ce jucătoarea de golf a fost transportată la spital, medicii au declarat decesul acesteia.

"Sunt devastat. Golful a pierdut una dintre cele mai talentate jucătoare. Am avut privilegiul să o antrenez şi să fiu martor la ascensiunea ei. Un adevărat star", a declarat Anders Mankert, antrenorul lui Elexis.

Citește și
golf
Video. Un fulger a lovit o minge de golf aflată în aer pe un teren din SUA

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult