Modifica setarile cookie
Toate categoriile

David Popovici, la plecarea Team Romania la Paris: Noi suntem sportivi şi avem obiective, nu ne bazăm pe aşteptări

David Popovici a declarat, duminică, la plecarea Team Romania la Jocurile Olimpice, că sportivii români merită felicitări în primul rând pentru că au reuşit calificarea la Paris.

El a spus că sportivii au obiective şi nu se bazează pe aşteptări.

”E atât de greu să te califici la JO. Toată lumea vorbeşte de performanţă, despre medalii, şi e de înţeles, însă e o performanţă impresionantă şi doar să te califici Voiam să îi felicit, să ne felicit pe toţi care suntem aici, pentru că suntem totuşi în jur de 100 de sportivi calificaţi aici şi să le urez succes. Noi suntem sportivi şi avem obiective, nu ne bazăm pe aşteptări, nu ne luăm după aşteptări. Succes nouă! Sperăm că o să vă placă”, a declarat Popovici la Aeroportul Henri Coandă.

Aeronava Nadia Comăneci, cu cea mai mare parte a delegaţei României, a plecat spre Paris 2024. Au plecat componenţii TEAM ROMANIA de la 10 sporturi, cei care vor intra în competiţie în primele zile ale Jocurilor, împreună cu tehnicienii lor.

Jocurile de la Paris sunt în buzunarul tău, de la ceremonia de deschidere până la ultima medalie! Cu VOYO ai acces LIVE la canalele TVR și poți urmări Jocurile de la Paris de oriunde vrei tu, pe orice device!

Citește și
david popovici
David Popovici s-a calificat cu cel mai bun timp în finala de la 200 m liber, la Europenele de la Belgrad
Program disponibil prin retransmisia integrală și nealterată a canalelor TVR conform regulilor must-carry.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult