Modifica setarile cookie
Toate categoriile

David Popovici, după ce a terminat pe locul 6 finala la 100 m liber: "Tot ce nu a ieșit poate fi antrenat și va fi antrenat"

David Popovici, 18 ani, a încheiat pe locul 6 finala de 100 de metri liber din cadrul Campionatelor Mondiale de la Fukuoka, Japonia.

Sportivul român, care a înotat pe culoarul doi, a fost cronometrat cu timpul 47.83.

"Din fericire, tot ce nu mi-a ieșit poate fi antrenat și va fi antrenat. Dacă ar fi după mine, m-aș întoarce mâine în bazin, dar din păcate sau din fericire, de fapt, trebuie să-mi iau și niște timp liber pentru mine.

Trebuie să reflectez asupra a tot ce s-a întâmplat, asupra anului care a fost cu suișuri și coborâșuri. Un an complicat, ciudat, atipic pentru mine și nu e deloc sfârșitul lumii.

De abia aștept să merg la următorul concurs și să le demonstrez adversarilor mei că s-au bucurat prematur, poate, de locurile mele mai îndepărtate de cea mai înaltă treaptă a podiumului. Și da, sunt și un pic bucuros că s-a terminat, pentru că, fie că vreau sau nu să recunosc, a fost un stres", a declarat David Popovici după finală, potrivit Sport.ro.

Citește și
David Popovici
David Popovici a pierdut titlul mondial la 100 metri liber. Sportivul român a ieșit pe locul 6

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult