Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Cu câți bani a plecat Novak Djokovic acasă după finala câștigată la Australian Open

Novak Djokovic a câştigat pentru a noua oară în cariera sa turneul Australian Open, în finala căruia l-a învins duminică în trei seturi pe rusul Daniil Medvedev, după o oră şi 53 minute de joc.

Tenismenul sârb în vârstă de 33 de ani, actualul număr unu mondial din tenisul profesionist, reuşise anterior să se impună la Australian Open în 2008, 2011, 2012, 2013, 2015, 2016, 2019 şi 2020, iar acum şi-a îmbunătăţit recordul de victorii în primul turneu de Mare Şlem al anului.

Sârbul şi-a trecut cu această ocazie în palmares al 18-lea titlul major, apropiindu-se la doar două succese de elveţianul Roger Federer şi spaniolul Rafael Nadal, marii săi rivali, ambii cu câte 20 de trofee de Grand Slam.

 

Cu câți bani a plecat Novak Djokovic de la Australian Open 2021  

După victoria din finala de la Melbourne și câștigarea Australian Open, Novak Djokovic a plecat acasă cu nu mai puțin de 2,13 milioane de dolari, conform Sporting News.

Citește și
Djokovic
Novak Djokovic a câștigat Australian Open. Este a noua oară când reușește această performanță

Comparativ cu anul trecut, câștigul este mai mic. După ce a câștigat Australian Open 2020, Novak Djokovic a plecat acasă cu 3,12 milioane de dolari.

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult