Modifica setarile cookie
Toate categoriile

CTP, despre victoria Simonei la Wimbledon: "Una dintre marile zile ale sportului românesc"

Your browser doesn't support HTML5 video.

Gazetarul Cristian Tudor Popescu a comentat pentru Știrile ProTV performanța istorică a Simonei Halep, prima româncă care a cştigat turneul de la Wimbledon.

Cristian Tudor Popescu a comentat sâmbătă seară victoria istorică a Simonei Halep în finala de la Wimbledon împotriva Serenei Williams.

„Este cea mai importantă victorie din istoria tenisului românesc şi una dintre marile zile ale sportului românesc din toate timpurile. Coroana Wimbledon-ului, atunci când ţi-o pui pe cap, înseamnă cu adevărat cel mai bun jucător sau cea mai bună jucătoare din lume. Chiar între celelalte turnee de Grand Slam, Wimbledon este „primus inter pares”, este turneul imperial, este campionatul mondial de tenis. Cine îl câştigă este campion mondial cu adevărat", a spus Cristian Tudor Popescu pentru Știrile Pro TV

"Simona a produs unele dintre cele mai frumoase recuperări din cât tenis am văzut eu – numai la Rafael Nadal am mai văzut ceva comparabil. Supranatural, cel puţin pe rever, acolo unde a ajuns mingea, eu nu ştiu cu ce a lovit-o, pentru că era în extensie totală şi a reuşit din încheietură să o depăşească”

„Simona Halep, the living legend of Wimbledon” – a conchis gazetarul Cristian Tudor Popescu.

Citește și
Simona Halep, campioană la Wimbledon - 12
Ce record a doborât Simona Halep la Wimbledon. Cifrele finalei cu Serena Williams

Simona Halep, locul 7 WTA, a câştigat turneul de la Wimbledon, al doilea grand slam din carieră, după ce a învins-o, sâmbătă, în finală, cu scorul de 6-2, 6-2, pe americanca Serena Williams, locul 10 WTA, după numai 55 de minute de joc.

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult