Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Cristiano Ronaldo, infectat cu noul coronavirus. În ce stare se află fotbalistul

Cristiano Ronaldo este infectat cu noul coronavirus, potrivit unui comunicat publicat marți de Federația Portugheză de Fotbal.

Fotbalistul este „bine, fără simptome și izolat”, transmite declarația, citată de CNN.

Atacantul lui Juventus, în vârstă de 35 de ani, a jucat duminică pentru Portugalia împotriva Franței în Liga Națiunilor și împotriva Spaniei într-un amical săptămâna trecută.

Cristiano Ronaldo, chemat în instanță

 

Cristiano Ronaldo şi alţi câţiva internaţionali ai echipei de fotbal Juventus care au părăsit Torino pentru a se alătura echipelor lor naţionale, în ciuda procedurii de izolare instaurată începând de sâmbătă, vor fi raportaţi justiţiei.

Cristiano Ronaldo, argentinianul Paulo Dybala, columbianul Juan Cuadrado, brazilianul Danilo şi uruguayanul Rodrigo Bentancur au părăsit, la 5 octombrie, hotelul echipei Juventus în care se aflau în izolare, pentru a se alătura naţionalelor ţărilor din care provin.

Citește și
Mircea Sandu
Fostul președinte FRF, Mircea Sandu, și soția sa au fost achitați de Tribunalul București

Ei ar fi trebuit să aştepte rezultatele testelor efectuate şi doar dacă acestea ar fi fost negative ar fi putut ieşi din izolare.

Ronaldo este considerat unul din cei mai buni fotbaliști din toate timpurile, alături de rivalul său Lionel Messi. Este primul fotbalist portughez care a câștigat Balonul de Aur de cinci ori, și al doilea jucător după Messi care câștigă Gheata de aur de trei ori.

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult