Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Bianca Andreescu, declarații după victoria de la Indian Wells: ”O poveste a Cenuşăresei”

Your browser doesn't support HTML5 video.

Ascensiunea fulminantă a Biancăi Andreescu, canadianca de origine română, continuă cu cea mai mare victorie din cariera ei.

GALERIE FOTO LA FINALUL ARTICOLULUI

La doar 18 ani, a învins-o în finala turneului de la Indian Wells pe Angelique Kerber, numărul 8 mondial.

Meciul s-a decis abia în setul decisiv, după o partidă nebună care a durat peste 2 ore.

Duminică noapte, sportiva de origine română a scris istorie pe arena centrală de la Indian Wells. La capătul unui meci intens, de trei seturi, împotriva lui Kerber, Bianca Andreescu a devenit cea mai tânără câştigătoare a turneului din ultimii 20 de ani.

Bianca Andreescu: "Dacă crezi în tine, orice e posibil. Cum mi-a spus şi mama mea de-a lungul anilor: dacă munceşti din greu şi ai vise măreţe, poţi realiza atât de multe lucruri!"

Citește și
Bianca Andreescu a câștigat turneul de la Indian Wells
Mesajul premierului Justin Trudeau pentru Bianca Andreescu după victoria de la Indian Wells

Înainte să ridice trofeul, Andreescu a ţinut să mulţumească fanilor şi nu i-a uitat pe români.

Bianca Andreescu: "Tuturor celor din Canada, vă mulţumesc pentru susţinerea voastră! Sunteţi minunaţi! Şi tuturor fanilor mei români aş vrea să le spun: "Mulţumesc că sunteţi cu mine şi vă iubesc!"

Andreescu este născută în Ontario şi reprezintă Canada, însă nu mulţi ştiu că, de fapt, ea a început tenisul la vârsta de 7 ani în România.

Bianca Andreescu a declarat în timpul conferinței de presă: "A fost o călătorie nebună, cu adevărat o poveste a Cenuşăresei şi datorez totul acestui ultim an. Faptul că îmi pot vedea numele în faţa atâtor mari campioni înseamnă enorm pentru mine."

De luni, Bianca Andreescu este pe locul 24 în lume, după ce a început anul pe locul 178. Mai mult, ea pleacă acasă mai bogată cu 1,3 milioane de dolari, aproape de patru ori mai mulţi bani decât a câştigat până acum în toată cariera. 

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult