Modifica setarile cookie
Toate categoriile

A murit Maurice Watkins, omul care l-a adus pe Sir Alex Ferguson la Manchester United

Doliu la Manchester United. Maurice Watkins, omul care l-a adus pe Sir Alex Ferguson la gruparea engleză, a murit, luni, la vârsta de 79 de ani, informează Inside World Football.

Maurice Watkins, care a mai activat în dreptul sportiv, a ocupat, timp de 28 de ani, funcția de director al clubului Manchester United. De asemenea, el a mai fost și avocat al clubului britanic.

În 1986, Maurice Watkins l-a adus pe Old Trafford pe Sir Alex Ferguson, care avea să devină cel mai de succes manager din istoria lui Manchester United.

De asemenea, Maurice Watkins a fost omul care l-a convins pe tehnicianul scoțian să rămână la United, deși anunțase că se va retrage la finalul sezonului 2001-2002.

După ce Ferguson și-a anulat decizia, Manchester United a mai câștigat cu el pe bancă șase titluri de campioană a Angliei și o Ligă a Campionilor. În cele din urmă, scoțianul s-a retras în 2013.

Citește și
United - Liverpool
VIDEO. Partida Manchester United - Liverpool, amânată după ce terenul a fost invadat de suporteri

"Clubul Manchester United este profund întristat de decesul lui Maurice Watkins, care ne-a servit ca director timp de mai mult de un sfert de secol", a transmis gruparea engleză.

La rândul său, Sir Alex Ferguson a spus că Maurice Watkins a fost "un adevărat gentleman" și că l-a susținut în toate momentele grele pe care le-a trăit la Manchester United.

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult