Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Vânătoarea ouălor roșii de Paște, organizată și de unele companii din Cluj: ”Ne relaxăm”

Your browser doesn't support HTML5 video.

Vânătoarea ouălor roșii de Paște este o tradiție veche de secole în România. Chiar dacă obiceiul este destinat copiilor, cu timpul a devenit popular și în rândul celor mari.

Mai multe companii din Cluj-Napoca au adaptat acest joc și au pus la cale pentru angajați o adevărată aventură. Iar la final câștigătorii au fost recompensați cu premii.

Dacă înainte, copiii le căutau în curte sau în grădină, acum acești tineri caută ouăle chiar la locul de muncă. Jocul are însă reguli clare, și o mulțime de ghicitori care trebuie rezolvate.

Vlad: ”E o chestie foarte spontană, plăcută, ne relaxăm puțin și încercăm să găsim coordonatele”.

Vânătoarea vine și cu surprize - cel care găsește oul primește o reducere de 200 de lei la un magazin online. Patricia a mai găsit și anii trecuți ouă de ciocolată, în care se ascundeau diferite surprize, însă acum plănuiește să câștige voucher-ul. Îl va folosi pentru a-și cumpără un espresor de cafea.

Citește și
mancare
Mâncărurile de miel, baza sărbătorilor de Paște. Cei care nu au gătit l-au putut comanda și semipreparat

Patricia: „A fost într-un fel oportunitatea de a ne juca și pe de altă parte, de a descoperi spațiul în care ne petrem cel mai mult timp lucrând.”

Vânătoarea de ouă are loc în fiecare an, într-un spațiu în care lucrează angajați de la mai multe companii. Anul acesta însă, organizatorii au pregătit trei ouă, fiecare cu surprize substanțiale.

Marian Rusu, manager marketing ăspațiu co-workin: ”Cred că tuturor ne-ar plăcea să câștigăm ceva ce am putea face cadou la rândul nostru de Paște. Oul ar arată cam așa, astăzi căutăm oul albastru.”

În paralel cu vânătoarea de ouă de la birou, are loc și una online, pentru angajații care preferă vânătoarea virtuală. Competiția durează o săptămâna, însă câștigătorii pot folosi reducerea pentru tot restul anului.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult