Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un cunoscut artist de muzică populară a murit după ce s-a infectat cu Covid-19

Unul dintre cei mai cunoscuți interpreți de muzică populară din România, Nelu Bălășoiu, a murit, marți, după ce s-a infectat cu noul coronavirus.

 

Anunțul a fost făcut chiar de către fiul său, Ionuț Bălășoiu.

”Tata a încetat din viață. Acum este împreună cu mama din nou. Vă mulțumesc tuturor că v-ati rugat pentru el. Vă rog din suflet sa imi respectați intimitatea și să imi dati voie sa pregătesc toate aspectele necesare înmormântării.”

Ionuț Bălășoiu a mai precizat că tatăl său a murit în urma unui atac vascular.

”Din păcate tatăl meu a încetat din viață în această dimineață, în urma atacului vascular suferit săptămâna trecută! Vă rog din suflet să îmi respectați intimitatea și să îmi dați voie să pregătesc toate aspectele necesare înmormântării! Vă mulțumesc tuturor pentru mesaje și pentru faptul că v-ați rugat pentru el! (Ionuț Bălășoiu)”.

În 18 aprilie, familia artistului de muzică populară a aflat că Nelu Bălășoiu este pozitiv la Covid-19.

Citește și
Dosar penal pentru un pacient cu Covid-19 care a ieșit din spital să se plimbe
Dosar penal pentru un pacient cu Covid-19 care a ieșit din spital să se plimbe

”Dragii noștri, veștile nu sunt bune. Din păcate tata a fost testat ieri iar astăzi a venit confirmarea, este Covid-19 pozitiv. Medicii mi-au comunicat că a suferit și un accident vascular cerebral, iar acum se află în comă. Haideți să ne rugăm că Dumnezeu să facă o minune în aceste zile sfinte. Mă simt copleșit.”

Potrivit Wikipedia, Nelu Bălășoiu avea 71 de ani. 

 

 

 

 

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult