Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un băiat de 9 ani a trecut prin 17 operații ca să meargă. „Visuri la cheie” i-a oferit o casă de vis

Săptămâna aceasta autocarul Visuri la cheie s-a oprit în București. Dragoș, Cristina, Alina și Valentin l-au cunoscut pe Andrei, un băiețel care a trecut prin multă suferință în cei nouă ani de viață.

Andrei Tănasă s-a născut cu o boală care l-a ținut multe luni, timp de nouă ani, țintuit la pat. „De la maternitate mi-au dat copilul în brațe cu un diagnostic: boala picioarelor strâmbe. I-au băgat piciorușele în ghips. Au urmat operații care n-au avut succes. Într-un an, patru-cinci luni stătea în ghips”, povestește Laura, mama lui Andrei.

După 17 operații și 20 de anestezii totale, Andrei a reușit să meargă, însă intervențiile chirurgicale i-au afectat vorbirea. Acum, băiețelul poate să facă activități pe care le fac copiii de vârsta lui, însă în spate stau multe ore de recuperare, gimnastică și kinetoterapie.

Încercările date de boala lui Andrei nu au fost singurele lovituri pe care le-a primit familia Tănasă. În urmă cu ceva timp, apartamentul în care locuiesc cei doi a fost inundat și toată mobila din bucătărie a fost distrusă. Laura a fost nevoită să renoveze de una singură, atât cât a putut.

Echipa Visuri la cheie a apărut în viețile lor chiar în momentul în care aveau nevoie de ajutor și speranță.

Citește și
Visuri la Cheie
Suferința cumplită a unor copii care și-au pierdut mama din cauza cancerului: „Mă simt abandonat”

Urmăriți în video ediția integrală din 4 decembrie 2019

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult