Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Studiourile foto, pline de familii care îşi fac poze de Crăciun în ianuarie

Your browser doesn't support HTML5 video.

Chiar dacă au trecut aproape 3 săptămâni de la Crăciun, este în continuare atmosfera de sărbătoare în studiourile foto din Bucureşti.

Clienţii dornici să adune în albume momente de colecţie, i-au "reţinut" pe fotografi... în tabloul de iarnă, mai mult decât se aşteptau aceştia. Sunt programări chiar până la sfârşitul lunii ianuarie, când vor intra în cadru... îndrăgostiţii!

Pentru că şi-a dorit mult o şedinţă foto alături de fetiţa ei, dar nu a putut să vină la studio înainte de Crăciun, Sorina a apelat la ajutorul lui Bogdan - trei săptămâni mai târziu. "Am zis că niciodată nu e prea târziu şi chiar dacă a trecut Crăciunul, decorul ne poate transporta în magia şi în atmosfera Crăciunului încă."

Având în vedere că au avut multe cereri, fotografii şi-au adaptat programul.

Bogdan Grigore, fotograf: "Trebuie să ne mulăm destul de mult şi de aceea depăşim perioada sărbătorilor, ne ducem până în ianuarie sau până când este nevoie."

Citește și
craciun rit vechi
Stațiunile montane din România, luate cu asalt de turiștii moldoveni care sărbătoresc Crăciunul pe rit vechi

Această familie a venit tocmai din Republica Moldova, la Bucureşti, special pentru o şedinţă foto cu tematica de Crăciun. Familiile sau cuplurile care vor o astfel de amintire îşi mai pot programa o şedinţă foto cu tematica de Crăciun până la sfârşitul lunii ianuarie. Din februarie însă vor începe şedinţele foto pentru ziua îndrăgostiţilor."

O şedinţă foto, care durează aproximativ o oră, costa în jur de 150 de euro, preţ în care intră 100 de fotografii editate.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult