Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Soluţia unui antreprenor din Capitală pentru ca pachetele să ajungă rapid la clienți

Your browser doesn't support HTML5 video.

Sunt zile de foc și pentru cumpărăturile de pe internet, deloc puține. De la cuțite, genți sau parfumuri, toate coletele sunt așteptate cu emoție.

Ca să facă față numărului mare de comenzi, dar și traficului care îngreunează livrările, firmele de curierat și-au mărit personalul său aleg variante alternative de transport.

În aceste zile mii de curieri mişună pe străzile Capitalei. Eugen şi-a început ziua în depozitul plin cu colete. În 8 ore are de livrat peste 100 de cutii. Noi l-am surprins spre finalul programului, când ajunsese la 90 dintre adrese, iar în maşină aşteptau în ordine alte câteva zeci de colete.

Deşi face doar 30 de kilometri zilnic cu maşina, cel mai mult timp şi-l petrece în maşină, din cauza traficului extrem de aglomerat în această perioadă. Aceasta este şi cauza multor întârzieri.

Ca să fie sigur că va mulţumi toţi clienţii, un antreprenor şi-a angajat un curier care livrează în tot Bucureştiul pe bicicletă, iar când vremea nu-i permite apelează la transportul în comun.

Citește și
dulciuri expirate
Campanie umanitară pentru copiii nevoiași cu dulciuri expirate. Reacția organizatorilor

Curierii spun că în acest moment este singura variantă sigură.

De pildă, Rafael livrează un colet cu bicicleta de pe strada Constantin Brancoveanu din Capitală până în zona de Nord în 35 de minute. În timp ce un curier cu maşina va străbate cei 12 km într-o oră şi jumătate.

Cu sufletul la gura stau şi curierii, dar şi clienţii. Fiecare colet este foarte important. Înăuntru sunt cadourile de Crăciun sau ingrediente speciale.

Încă de la începutul lunii decembrie au fost companii care îşi avertizau clienţii că vor ajunge mai târziu coletele. Iar de câteva zile le spun că nu le vor mai primi până la Crăciun.

Un roman cheltuieşte în medie în această perioadă pe internet pentru un produs 150 de lei.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult