Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Soluţia pentru doamnele care nu vor să gătească pentru masa de Crăciun

Your browser doesn't support HTML5 video.

Pentru masa de Crăciun există suficiente oferte care să vă scutească de fiert sarmale sau fripturi ţinute la cuptor. Restaurantele mai primesc şi acum comenzi.

De la platouri cu aperitive, până la tochitură cu mămăligă şi chiar purceluş de lapte, pe toate le puteţi primi gata făcute.

Ţineţi cont însă, că ultimele livrări se vor face pe 24 decembrie, aşa că în ziua de Crăciun trebuie să încălziţi singuri preparatele.

De câteva zile, oalele sunt pe foc şi parcă nu mai ajung tigăile să încapă toate bunătăţile din porc pe care le pregătesc bucătarii. Ciolanul domneşte regeste peste varza care a fiert la foc domol.

Pe grătar prind culoare cârnaţii, iar la un alt ochi al aragazului se face tochitura. Pe toate le puteţi cumpăra gata făcute. Cei mai mulţi ştiu ce vor pe masă.

Alţii nu apelează la restaurante, dar nici nu gătesc: "O comand la mama, o găteşte mama".

Tot la comanda găsiţi şi platouri cu sarmale, ceafă şi falcute de porc.

Intr-un restaurant sfârâie tochitura făcută din porc iberic, hrănit cu ghindă şi adus din Spania. Pulpa de porc împănata e gata în 20 de minute, dacă o face un bucătar priceput.

Şi purceluşii de lapte sunt căutaţi. Chiar dacă sunt mai scumpi şi nu e indicat să-i mâncăm foarte des, bucătarii ni-i recomanda de sărbători. Să fie uşor crocanţi la suprafaţă, musai stropiţi cu grăsime de porc, ţinută în saramura.

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicatia Stirile ProTV pentru telefoane Android si iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult