Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Românii fac pelerinaj la Târgurile de Crăciun. La ce se stă la coadă chiar şi o oră

Your browser doesn't support HTML5 video.

Sunt zile de pelerinaj, pentru mulţi români! Dar nu la vreo biserică, şi nici la mall, ci la... Târgurile de Crăciun.

În Capitală, de pildă, mulţi bucureşteni au împânzit Piaţa Constituţiei şi s-au bucurat de atmosfera de sărbătoare. Unii.. acolo au luat şi cina, alţii au transformat în ring de dans locul din fata scenei pentru concerte, şi n-au lipsit nici amatorii de selfie-uri.

Sute de oameni s-au strâns în jurul bradului înalt de 30 de metri, la Târgul de Crăciun din Piaţa Constituţiei. A fost cel mai "vânat" loc pentru selfie sau poze de grup.

"Mă bucur că în Bucureşti a apărut această tradiţie, în toate ţările din Europa se întâmpla acest lucru”, spune vizitatorii. "Este motiv de relaxare, distracţie mai ales pentru copii... simţim spiritul Crăciunului."

Mulţi au îngroşat apoi rândurile în fata casutzelor din lemn, unde se vindeau dulciuri, vin fiert sau pastramă. Bucătarii n-au avut deloc pauză. Iar în pahare preferat a fost vinul fiert.

Citește și
Alertă la Târgul de Crăciun din Potsdam
Alertă la Târgul de Crăciun din Potsdam: un dispozitiv cu explozibil, găsit

La proba de "rezistenţă la stat la... coada", pustii au demonstrat că se descurcă onorabil. La kurtos kalacs s-a stat chiar o oră. După ce au gustat din diferitele preparate şi nu au ratat să facă o poză cu bradul de Crăciun, oamenii s-au adunat în fata scenei unde s-au bucurat de concert.

Târgul din Piaţa Constituţiei este deschis până în 27 decembrie.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult