Modifica setarile cookie
Toate categoriile

O familie cu trei copii s-a trezit cu poliția la ușă de Moș Nicolae. Gestul făcut de agenți

Your browser doesn't support HTML5 video.

Moş Nicolae încălzeşte an de an sufletele copiilor. Însă acelaşi Moş poate face şi căldură, la propriu, în casa unor oameni nevoiaşi.

La Nistorești, în Prahova, trei copii s-au bucurat de dulciurile din ghetuţe, dar şi de maşină cu lemne ce a oprit în faţa casei lor.

La volan a fost Moş Nicolae poliţist, căci agenţii şi ofiţerii din Breaza au strâns bani pentru o familie sărmană, greu încercată de soartă.

Tia de 4 ani, Cătălin de 7 ani şi Maria de 9 ani sunt cei trei copii ai familiei Pădure. Micuţii i-au cerut Moşului doar sănătate, pentru că Maria are mare nevoie de asta.

Suferă de mielo-meningocelită, o malformaţie ce o împiedică să se deplaseze singură. Cu toate asta copilul merge la o şcoală specială şi iubeşte oamenii.

Citește și
caiet autism
Gestul impresionant al unei fetițe de 10 ani din Bistrița pentru colegul ei cu autism. ”Te iubim”

Liza Pădure, mama: „O atenţie specială, da în mod special de iubire, că ea cu aşa ceva se hrăneşte."

Familia trăieşte însă doar din alocaţii şi indemnizaţia de însoţitor. Mama o duce pe Maria la şcoală şi la terapie, iar tatăl trebuie să aibă grijă de ceilalţi copii.

Ion Pădure, tatăl: „Nu pot să plec nicăieri. Trebuie să stau să le fac de mâncare şi muncesc şi eu pe unde pot cât îmi permite timpul."

Aşa că Moşul se descurcă greu şi nu prea găseşte drumul către casa micuţilor. Totuşi, un telefon primit de la poliţie a speriat-o tare pe mama copiilor. Şi-a dat însă seama că poliţiştii se transformaseră în ajutoarele moşului.

Polițist: „Am învăţat că e mult mai important să ne bucurăm de ceea ce oferim decât pentru ceea ce primim şi am făcut totul din suflet."

Culmea este că cel mai tare copiii s-au bucurat de lemnele primite.

Tia: „Eu îmi imaginez că îl iubesc foarte mult, că ne aduce dulciuri.” Reporter: „Cum e când nu e cald în casă?” Tia: „Rece și te îmbraci mai gros.” Reporter: „Cum faci? O iei pe mami în braţe?” Tia: „O ţin pe mama în braţe.” Reporter: „Şi nu mai simţi frigul?” Tia: „Da.”

Reporter: „Aţi primit şi lemne de foc. Cum e?” Cătălin, 7 ani: „Să am aşa multe lemne? Bine.” Reporter: „De ce e bine?” Cătălin: „Au fost şi zile în care…..o să am foc în casă şi o să fie cald."

Cei mici şi-au pus deja dorinţe pentru anul viitor. Ar vrea ca moşul să le construiască o baie.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult