Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Nicușor Dan se laudă că face curat în Cișmigiu. Motivul pentru care statuile nu pot fi curățate

Your browser doesn't support HTML5 video.

Dimineața de luni în București a început cu o curățenie generală cu care parcul Cișmigiu nu s-a mai întâlnit de multă vreme. 40 de angajați ai companiei care se ocupă de îngrijirea parcurilor au tuns iarba și au spălat aleile și locurile de joacă.

Primarul Nicusor Dan a anunțat că într-o săptămână Cișmigiul va fi în totalitate curat și că la fel se va întâmpla și cu celalalte parcuri din administrarea Primăriei Generale.

Nicușor Dan a preluat chiar el conducerea Administrației Lacuri, Parcuri și Agrement, care trebuie să se ocupe de toaletarea parcurilor.

Cu toate acestea, nici curățenia de luni nu se va face până la capăt - statuile pline de resturi de la păsări nu pot fi curățate.

Fiind un monument istoric, primăria nu poate toaleta sculpturile pline de mizerie fără aviz de la Ministerul Culturii.

Citește și
Emanuel Ungureanu
Deputat USR, nemulțumit de primarul Nicușor Dan: ”Te știam un om harnic, de teren”

În ceea ce privește investițiile de reamenajare de care parcul istoric mai are nevoie, Nicușor Dan spune că deocamdată nu există fonduri și că astfel de lucrări s-ar putea întâmpla abia peste 2 ani.

”Reporter: Cum e, doamnă, e multă mizerie în parc? Angajată: E cam mizerie, dar asta e”.

Angajată: ”Frunze, sticle, hârtii, mizerie, multe”.

Nicușor Dan, primarul Capitalei: ”În funcție de ce vor face săptămânile astea, vom decide dacă, în viitor, după ce compnaia de parcuri se închide, o să continuăm cu ALPAB prin muncitori angajați sau dacă o să externalizăm”.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult