Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Nicușor Dan, despre ”caracatița” din Primăria Capitalei. ”Au mai rămas 10 persoane”

Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a precizat că, din 50 de persoane angajate de fosta administraţie, care au format o adevărată ”caracatiţă” în primărie, au mai rămas 10 persoane, angajate prin concurs.

Întrebat ce se mai întâmplă cu caracatiţa din PMB, Nicuşor Dan a precizat, marţi, într-o audienţă publică, pe Facebook, că a mai tăiat din tentacule, potrivit News.

”Am mai tăiat nişte... Deci dacă îmi aduc bine aminte, erau cam 50 de persoane la caracatiţa aceea. Prin desfiinţarea companiilor municipale o parte importantă dintre ei au plecat din instituţie. Cred că suntem undeva la 10 din 50, rămaşi în momentul ăsta”, a declarat Nicuşor Dan.

”Orașul are așa de multe probleme, că n-a fost un scop în sine să intrăm în război cu oamenii”

Edilul a adăugat că oraşul are alte probleme, decât lupta cu anumiţi angajaţi ai fostei administraţii.

Citește și
nicusor dan
Nicuşor Dan: Iarna asta o să fie ceva mai bine decât iarna trecută. Nu există nicio intenţie de a majora preţul gigacaloriei

”Oraşul are aşa de multe probleme că n-a fost un scop în sine să  intrăm într-un război cu oamenii aduşi de fosta administraţie şi sunt oameni care au un concurs. Până când ei nu fac ceva grav, sunt oameni care au câştigat un concurs şi sunt parte din administraţia publică”, a subliniat Nicuşor Dan.

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult