Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Momente emoționante pentru o fetiță de 6 ani cu cancer. Cum au surprins-o polițiștii

Your browser doesn't support HTML5 video.

Scene înduioşătoare s-au petrecut în Texas.

O fetiţă de şase ani, care suferă de o boală gravă, şi-a putut Îmbrăcată într-o uniformă special făcută pentru ea, Abigail a depus jurământul de poliţist cu mâna ridicată şi urcată pe un scăunel.

Cu vocea gâtuită de lacrimi, şefului poliţiei din Freeport, a citit jurământul şi l-a adaptat special pentru micuţă.

În vârstă de şase ani, Abigail a devenit cea mai nouă membră a forţelor de ordine din Freeport, un oraş cu 12.000 de locuitori aflat la 80 de kilometri de Houston.

Toţi poliţiştii din oraş au fost acolo să-i ureze bun venit printre ei. A fost modul lor de a-i face o bucurie fetiţei care, în scurta ei viaţă, e deja la a doua bătălie cu o boală cruntă.

Citește și
Catel acoperit cu esarfa
Gestul emoționant al unei femei care vede un câine tremurând de frig pe stradă. VIDEO

Abigail Arias: „Am cancer. Cei răi sunt în plămânii mei."

De această dată, tratamentul nu a mai ajutat-o pe Abigail, iar părinţilor ei nu le mai rămâne decât să spere într-o minune.

Ilene Arias, mama fetiţei: „Practic ne-au spus că e timpul să se bucure puţin de viaţă. Extrem de greu. Am plâns săptămâni la rând."

Cu atât mai dispus a fost şeful poliţiei, care a cunoscut-o pe Abigail în decembrie la un eveniment caritabil, să-i îndeplinească dorinţa de a ajunge poliţistă.

Ray Garivey, şeful poliţiei din Freeport: „În cei 27 de ani de carieră, acesta va fi cel mai bun lucru pe care l-am făcut, şi ar trebui să fie pentru toţi cei de aici. Treaba noastră nu e doar să trimitem infractorii după gratii."

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult