Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Mașină filmată coborând pe pârtia de schi de la Băișoara. ”A spus că a alunecat”. VIDEO

Un șofer a fost filmat coborând cu mașina pe partia de schi de la Băișoara, în acest week-end, luându-i prin surprindere pe zecile de schiori veniți să se bucure de zăpadă.

Imaginile au fost filmate în acest week-end. Schiorii au rămas încremeniți când au văzut că un șofer circulă printre ei, așa că au sunat la 112, relatează stiridecluj.ro.

”L-am întrebat ce face și mi-a spus că a intrat pe drum și a ajuns pe pârtia de schi. Atunci l-am întrebat de ce nu s-a întors când a văzut schiorii. A zis că a alunecat, dar el a trecut pe sub instalația de cablu. Lumea l-a făcut cocalar și nesimțit”, a declarat un martor pentru sursa citată.

 

Un alt șofer a vrut să-l scoată de pe pârtie pe primul.

Citește și
bukovel
Stațiunea de schi din Ucraina, care rivalizează cu cele din Austria sau Italia. Tot mai mulți români o aleg

”Până la urmă, și Mercedesul a coborât pe același traseu ca și VW și până la urmă au iesit pe pârtie. Și cel cu Mercedesul a venit până în marginea pârtiei, din spate, de la Cabana Veche. Pe cărarea aia pe care coboară schiori, el a urcat cu Mercedesul până acolo, ca să se dea jos din Mercedes și să își pună schiurile pe marginea pârtiei. O sfidare de-a dreptul! Noi am vorbit cu administratorul pârtiei și ne-a spus că a pus afișe că accesul interzis cu auto și le-a spus că pună și o barieră pentru că nesimțiții nu știu să citească”, a mai declarat martorul.

 

Cazul nu s-a finalizat cu vreo amendă.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult