Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Mănăstirea Nicula, înconjurată pe coate de pelerini. Unii au venit cu copii mici

Your browser doesn't support HTML5 video.

De Adormirea Maicii Domnului, zeci de mii de pelerini au luat parte la o slujbă impresionantă la Mănăstirea Nicula din Cluj.

 

Zecile de mii de pelerini care au ajuns la Mănăstirea Nicula au aprins lumânări şi s-au închinat la icoana veche de trei secole. Apoi au cântat Prohodul Maicii Domnului. Un sobor de preoţi a înconjurat biserica, purtând pe braţe Icoana Făcătoare de Minuni.

Oamenii, într-un glas, au înălţat rugăciuni fierbinţi spre cer. De la un an la altul, tot mai mulţi părinţi aleg să meargă însoţiţi de copii la pelerinajul de la Nicula.

"Vreau să mă pregătesc pentru examen şi nu numai din punct de vedere spiritual. Am fost şi anul trecut şi m-am simţit mult mai bine după asta a fost mai ok”, spune o fată

Citește și
pelerinaj Nicula
Mitropolitul de Rwanda, la cel mai mare pelerinaj ortodox din Ardeal

Cu credinţa în suflet, oamenii au înconjurat biserica din lemn pe coate şi genunchi. Joi, pelerinii vor participa la Sfânta Liturghie, iar la prânz vor primi sarmale şi cozonac.

 

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult