Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Licitație caritabilă pentru pacienții care luptă pentru viața lor: ”O lume mai frumoasă”

Your browser doesn't support HTML5 video.

"O lume mai frumoasă" se deschide joi seară, la ora 19:00. Vorbim despre o licitaţie organizată online de Artmark, cu o secțiune specială dedicată Hospice Casa Speranței.

Voluntarii vor să adune 100.000 de euro - ce vor fi folosiţi pentru ca pacienții care luptă acum pentru viața lor să fie îngrijiți de specialiști acasă, lângă familie.

Cu acești bani, Hospice România va putea organiza echipe de medici, asistenți, kinetoterapeuti, psihologi și asistenți sociali.

Iar primul pas a fost făcut. Artiști plastici și oameni cunoscuți, precum Francisc Chiuariu, Irina Dragomir și Horațiu Mălăele, dar și Tomas Horobeţ, un artist mic, de doar 7 ani, au donat lucrări și obiecte pentru această cauză.

Al doilea pas îl pot face colecționarii, care sunt invitaţi să cumpere aceste lucrări, la licitația online.

Citește și
O bătrână și-a exclus rudele din testament și le-a lăsat săracilor o moștenire 5 milioane de euro
O bătrână și-a exclus rudele din testament și le-a lăsat săracilor o moștenire 5 milioane de euro

Vânzarea pieselor donate va permite colectarea unei contribuții pentru finanțarea unei echipe multidisciplinare Hospice de îngrijire paliativă la domiciliul copiilor sau bătrânilor bolnavi incurabil.

Loturile caritabile puse în vânzare în cadrul Licitației de Artă Decorativă „O lume mai frumoasă” sunt marcate cu o inimă roșie și cu logoul Hospice Casa Speranței. Piesele pot fi admirate la Palatul Cesianu-Racoviță, în regim gratuit, în intervalul orar 10:00-20:00, iar pentru a licita se poate participa fizic în sala de licitație sau online, cu ajutorul unui cont activ pe artmark.ro.

 

 

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult