Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Incident grav la un liceu. Doi elevi au cumpărat și consumat droguri în curtea instituției

Your browser doesn't support HTML5 video.

Incident grav la un liceu din Arad. Doi adolescenți au cumpărat și consumat droguri în curtea instituției. Amândoi au ajuns la spital.

Culmea este că, joi, cel care a vândut substanțele, un individ de 21 de ani, s-a întors la școală să îi amenințe pe profesori. Cazul a fost preluat de ofițerii de la crimă organizată.

Individul a intrat în incinta școlii și a vândut unei fete și unui băiat țigări și câteva pastile învelite într-un staniol. Celor doi li s-a făcut rău și a fost chemată ambulanța.

Mircea Merea, director medical ambulanța Arad: ”Echipajul de ambulanță a găsit la față locuului o persoană de sex feminin care prezenta o stare confuzională post episod lipochimic ... În timp ce stabilizau pacienta, au mai fost solicitați să acorde ajutor unui băiat de 15 ani, care se simțea rău, prezenta tulburări digestive.”

Mama fetei: "Era conștientă, dar se vedea pe ea că este bulversată, practic nu și-a dat seama ce făcuse, după care a început să-și revină. Au vrut să o țină internată, dar am zis că o iau pe semnătura mea, pentru că acolo în spital nu era ok."

Citește și
droguri, profesor
"Elevii fumează marijuana în curtea liceului. Profesorii trec pe lângă ei". Mărturia halucinantă a unui profesor

Profesorii s-au alertat și au reușit să-l prindă pe cel care a vândut droguri și care a reușit să între în școală pretinzând că este elev.

Ioan Toncean, director școală: ”Ieri, înainte de ora 9, a intrat un individ care semăna cu un elev. A distribuit la doi elevi de-ai noștri ceva substanțe interzise. L-am imobilizat, nu l-am lăsat să plece din școală, am chemat salvarea, apoi poliția să-i ia și pe unii și pe alții".

La aproximativ jumătate de oră de la incident, în curtea liceului intră la volanul unei mașini albe un alt individ. Profesorii au crezut că este polițist, dar apoi și-au dat seama că venise de fapt să încaseze banii de la cel care distribuise țigările elevilor.

Profesorii au reușit să-i facă o poză în care se vede că ține în mâna o țigară contrafăcută. Tânărul de 21 de ani a fost reținut de polițiști doar 24 de ore, dar joi a apărut în fața școlii unde a amenințat profesorii.

Ioan Toncean, director școală: "Ne-a amenințat, a strigat, era în afara școlii ...”

Medicii de pe ambulanță spun că anual, în Arad, au cel puțin 10 cazuri de intervenții în școli după consumul de substanțe interzise. 

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult