Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Copiii de la Hospice Casa Speranței au aflat de la Bobonete ce înseamnă condusul defensiv

Your browser doesn't support HTML5 video.

Mai mulți copii aflați în îngrijirea fundaţiei „Hospice Casa Speranței" au aflat sâmbătă ce înseamnă să fii pilot de raliu.

20 de șoferi profesioniști i-au plimbat cu mașini de peste 700 de cai putere. Câțiva au mers cu actorul Mihai Bobonete, pasionat și el de curse de mașini și drifturi.

Peste 20 de copii din cei 150 aflați în grija ”Hospice Casa Speranței Bucureşti” şi-au petrecut ziua pe circuit, la Academia Titi Aur, în Dâmboviţa. S-au plimbat cu maşini puternice şi au aflat ce înseamnă condusul defensiv.

Mihai Bobonete: ”Am avut două pasagere foarte interesante, pe Maria și pe Ana, iar la Maria nu m-am așteptat să știe mai multe glume decât știu eu, care cu asta mă ocup.

Cred că orice copil ar trebui să testeze ce înseamnă, asta pentru că mai devreme sau mai târziu toți devin șoferi, iar noi le explicăm doar ce este bine și ce este rău, cât ne plimbăm cu ei pe aici pe circuit. În niciun caz nu am făcut drifturi cu ei.”

Citește și
Echipa Atlantic 4
Cea mai grea cursă de canotaj: Andrei Roșu și echipa sa, 2 luni în Oceanul Atlantic

Hospice Casa Speranței” organizează frecvent activități sportive și creative pentru cei mici, iar, de curând, au început înscrierile pentru taberele de vară.

Simona Retea: ”Copiii îmbrăţişează orice ieşire împreună. Suntem deschişi provocărilor. Zâmbetul şi fericirea lor cred că spun totul.”

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult